Prekinut štrajk u Borcu!

Objavljeno: 31. 10. 2012 u 16:15h

Fudbaleri Borca nastavili su u srijedu s redovnim treninzima, potvrdio je MONDU direktor banjalučkog kluba Radmilo Šipovac.

Ružna priča sa banjalučkog Gradskog stadiona je završena u srijedu popodne.

Štrajk igrača zbog neizmirenih dugovanja je završen iako je predsjednik Upravnog odbora Borca Ljubomir Ćubić banjalučkim medijima rekao da je “bio veoma raspoložen da problem što prije riješi, ali sada se neće mnogo truditi”.

Iz te izjave dalo se naslutiti da od plata crveno-plavima neće biti ništa, međutim, direktor Borca Radmilo Šipovac potvrdio je za MONDO da će jedna plata igračima “sjesti” na račun najkasnije do četvrtka.

“Dio dugovanja će ‘leći’ do kraja dana, a najkasnije u četvrtak zahvaljujući predsjednikovoj kompaniji ‘Niskogradnja’, kojoj je danas uplaćeno 100.000 KM na račun. Da ne bude zabune, ovi novci su trebali biti uplaćeni prije 20 dana, pa štrajk i ucjene igrača tome nisu doprinijele”, izjavio je Šipovac.

To znači da će trener Slobodan Starčević imati na raspologanju prvi tim za meč protiv Leotara u Trebinju u okviru 12. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine.

Izvor: MONDO

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/fudbal/prekinut-strajk-u-borcu/||claudebot