Bez golova u Banjaluci

Objavljeno: 10. 11. 2012 u 19:59h

Iako je susret Borca i Širokog  zadužio epitet derbija kola, igrači obje ekipe su zakazali na terenu. Na Gradskom stadonu u Banjaluci nije se moglo puno toga vidjeti u utakmici koja je završena neriješenim rezultatom 0:0.

Ako se uzme u obzir činjenica da su oba tima u pozicijama da trebaju osvajati što veći broj bodova u želji da na kraju  izbore plasman u Evropu, prema pruženom večeras na  stadionu u Banjaluci  i jedni i drugi će se morati dobro potruditi da dođu do cilja. 

prvom poluvremenu tek poneki pokušaj. Domaćoj ekipi je pripalo uvodnih 20-ak minuta, a  gostima ostatak poluvremena. Prvu polupriliku Borac je imao u 22. minutu kada je Stokić zaprijetio prizemnim, doduše nepreciznim udarcem. Najbolju priliku u prvom poluvremenu imali su gosti u 34. minutu, međutim Kordić s nekih 15-ak metara šutira pravo u Avdukića.

Prvu priliku u drugom poluvremenu imali su igrači Borca. Kantar je odlično centrirao sa desne strane ali je Žižović na drugoj stativi loše reagovao. Drugi dio utakmice obilježila su isključenja na obje strane.

Prvo je kod gostiju isključen Zlomislić u 60. minutu koji  je nakon prekršaja nad Stokićem zaradio drugu javnu opomenu. Brojčana prednost domaćina na terenu nije dugo trajala. Nikola Vasiljević je poslije prekršaja nad igračem Širokog dobio drugi žuti karton u 80. minutu, pa je na taj način broj igrača na terenu bio izjednačen.

Do kraja utakmice viđeni su jalovi napadi s obje strane. Ekipa Borca bila je nešto opasnija, ali nije bilo rezultatskih promjena. Najbolju priliku na meču imao je rezervista Kunić koji je u 92. minutu pogodio prečku gola gostiju.

 

 

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/fudbal/bez-golova-u-banjaluci/||claudebot