Luksuz za sva čula – Nova Godina u salonu “Krin”

Objavljeno: 5. 12. 2017 u 15:04h

Vrhunska kuhinja, ambijent, usluga – po vašoj mjeri

U bajkovitom, elegantno uređenom salonu “Krin” vrhunac godine, novogodišnja noć, rezervisana je za najbolji provod. Kuharski magovi pripremiće za vas specijalitete osmišljene za najsvečaniju večeru u godini. Uz zvuke Saše Oljače i Numero benda doček Nove 2018. godine upotpuniće zveckanje čaša ponoćnog šampanjaca.

“Mjesto za pamćenje! Vrhunska usluga, profesionalnost na zavidnom nivou! Prelijep ambijent, sve pohvale!” – komentar posjetioca

Poslovna Nova Godina – proslava sa prijateljima, radnim kolegama, poslovnim partnerima

Zbog velikog interesovanja i uvažavajući brojne obaveze krajem poslovne godine, raspoloživa su još dva termina za proslavu prije same Nove Godine. 22. i 27. decembar su datumi rezervisani za proslave sa prijateljima, radnim kolegama i poslovnim partnerima. Ugodan ambijent luksuzno opremljenog salona, šampanjac dobrodošlice, slasni zalogaji u režiji vrhunskih kuhara i raspjevani Bane Šević & Bend zadovoljiće i one sa najistačanijim ukusom.

“Prezadovoljni smo uslugom, organizacijom, ambijentom, hranom, itd. Pohvala i preporuka svima koji žele da uživaju.” – komentar posjetioca

Mjesto za posebne prilike

Svečani salon “Krin” je ekskluzivno uređen objekat za obilježavanje svih vaših bitnih trenutaka. Smješten je na atraktivnoj lokaciji, na samoj obali Vrbasa. Kapacitet objekta je 200 do 800 zvanica, a raspolaže i sopstvenim parkingom kapaciteta 500 parking mjesta. Adresa salona je Jakupovci bb, Laktaši.

“Jedna riječ SAVRŠENSTVO!!” – komentar posjetioca

Kako do rezervacije?

Zainteresovanima za proslavu Nove Godine u svečanom salonu “Krin” dostupne su sljedeće ponude:

  • 22. decembar – 20h, svečana večera i šampanjac dobrodošlice, Bane Šević & Bend, 35 KM
  • 27. decembar – 20h, hladna zakuska i šampanjac dobrodošlice, Bane Šević & Bend, 20 KM
  • 31. decembar – 20h, svečana večera i šampanjac u ponoć, Saša Oljača & Numero bend, 50 KM

Za sve dodatne informacije i rezervacije, možete pozvati na broj: +387 65 511 485

Banjaluka.com

Broj pregleda: 11555

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.