Dnevni horoskop za 29.06.2016.

Objavljeno: 29. 6. 2016 u 09:11h

Pogledajte šta vam zvijezde predviđaju za danas…

Ovan

Ljubav: U odnosu sa partnerom postoji problem u komunikaciji. Morate nekoliko puta da ponovite ono što govorite kako biste sami sebi zvučali ubjedljivo. Ne uspijevate tako lako da pronađete zajedničke interese. Moguće je da vas očekuje konflikt.

Zdravlje: Precjenjujete nivo svoje energije.

Posao: Na poslovnom polju nije prisutna solidarnost kada je u pitanju odnos sa radnim kolegama.

Bik

Ljubav: Vaš ljubavni život se trenutno nalazi na čekanju. Odlučili ste da napravite promjenu tako što ćete otvoreno dati do znanja da vam je stalo do određenih ljudi. Ovakva promjena iz pasivnog u aktivno djelovanje će vam donijeti mnogo srećnih trenutaka.

Zdravlje: Osjećate se samouvjereno.

Posao: Atmosfera na poslovnom polju danas će biti izvanredna.

Blizanci

Ljubav: Tokom iskrenog razgovora priznaćete da sa vama ponekad i nije tako lako živjeti. Sa jedne strane imate želju da vam ljudi zavide kada je u pitanju odnos sa partnerom a sa druge strane cijenite svoju slobodu i nezavisnost. Partneru nije lako odgonetnuti šta je to što želite.

Zdravlje: Nedostaje vam harmoniju u životu.

Posao: Vaš pozitivan stav će vam pomoći da prevaziđete poteškoće na radnom mjestu.

Rak

Ljubav: Na ljubavnom polju ste ostvarili željenu harmoniju. Pronalazite prave riječi kada želite da izrazite svoja osjećanja što nailazi na pozitivnu reakciju okoline. Sa partnerom razgovarate o budućim planovima i sanjate o zajedničkoj budućnosti.

Zdravlje: Vježbajte tehnike pravilnog disanja.

Posao: Na poslovnom polju neće vam biti problem da izrazite svoje zahtjeve.

Lav

Ljubav: Na ljubavnom polju vas očekuje odmor koji već dugo priželjkujete, bilo da je riječ o pomirenju ili raskidu nekog odnosa. Imate neke tajne koje niste spremni da otkrijete. Ono što vi priželjkujete više od svega jeste lojalnost vašeg partnera.

Zdravlje: Moguć je bol u leđima.

Posao: Na poslovnom polju vas ne očekuju nikakve značajnije promjene.

Djevica

Ljubav: Imate osjećaj da ste zapeli u određenoj situaciji u kojoj ne želite da se nalazite. Na ljubavnom polju trenutno niste u harmoniji sa samim sobom. Ovo raspoloženje će biti prolazne prirode. Uskoro ćete odrediti svoje prioritete.

Zdravlje: Vjerujte u svoje sposobnosti.

Posao: Imaćete koristi od savjeta radnog kolege kada je u pitanju poslovno polje.

Vaga

Ljubav: Nemate energije niti želje da nastavite svađu ili nesuglasice koje postoje između vas i partnera. Pokušavate da pronađete način da preokrenete situaciju. Želite da uživate u životu a da bi se to i ostvarilo biće potreban trud sa obe strane.

Zdravlje: Očekuje vas dan pun uspona i padova.

Posao:  Na poslovnom polju tražite odobravanje od svojih nadređenih.

Škorpija

Ljubav: Osjećate se srećno zato što se nalazite okruženi ljudima do kojih vam je stalo. Harmonija trenutno ima prioritet u vašem životu. Partner će vam izaći u susret i učiniće sve što je u njegovoj moći da vam olakša i pomogne.

Zdravlje: Vrijeme je da se opustite.

Posao: Danas je dobar dan za potpisivanje ugovora ili odlazak na intervju za novi posao.

Strijelac

Ljubav: Srećni ste što ste uspjeli da postignete određeni kompromis. Uskoro vas očekuje donošenje važne odluke. Moguće da je riječ o početku zajedničkog života ili osnovanju porodice. Na ljubavnom polju imate sve što ste ikada željeli.

Zdravlje: Okrenite se laganoj ishrani.

Posao: Loša atmosfera na radnom mjestu loše utiče na vašu motivaciju.

Jarac

Ljubav: Od vas se trenutno očekuje iskrenost i požrtvovanje. Ovakvi postupci mogu vam donijeti sreću na duže staze. Vrijeme je da sami načinite važan pomak kada je u pitanju vaš ljubavni život. Partner neće ostati ravnodušan.

Zdravlje: Nalazite se u dobrom raspoloženju.

Posao: Na poslovnom polju spremni ste za nove rizike.

Vodolija

Ljubav: Naćete se u situaciji u kojoj ćete biti u mogućnosti da nekom nešto oprostite kao i da vam se oprosti. Vaša empatija danas će biti zaista izražena. Na vama je da iskoristite priliku da uživate u ljubavi onako kako vi to priželjkujete.

Zdravlje: Naučite kako da kanališete svoju energiju.

Posao: Na poslovnom polju vas očekuje osjećaj frustracije.

Ribe

Ljubav: Na ljubavnom polju situacija je ohrabrujuća. Vidite stvari onakve kakve zaista i jesu, i srećom po vas, one su veoma pozitivne. Partner želi isto što i vi. U stanju ste da na okolinu ostavite snažna utisak.

Zdravlje: Veoma ste optimistični.

Posao: Danas vas ne zanima situacija na poslovnom polju.

Izvor: pressrs.ba

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/magazin/dnevni-horoskop-za-29-06-2016/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])