Titanik 3D i Američka pita: Ponovo na okupu

Objavljeno: 4. 4. 2012 u 12:15h

Ovog četvrtka vratite se nekoliko godina unazad i pogledajte kako izgleda jedan od najvećih istorijskih filmova konvertovan u 3D, “Titanik”. Pored njega možete pogledati i ponovno okupljanje družine filma “Američka pita”.

Film “Titanik” nagrađen je sa čak 11 Oskara, i predstavlja jedno od najvećih filmskih ostvarenja sa najvećom zaradom, a ove godine pojavljuje se u 3D projekciji.

Titanik 3D

Titanik 3D

”Titanic”, novi prekookeanski brod kreće na putovanje 10. aprila 1912. Očekivanja su da će put biti bezbijedan i brz uz odličan komfor, ali brod će iznevjeriti ova očekivanja kada naiđe na santu leda koja će ga potopiti i odnijeti mnoge živote. Ovaj film isprepleten je i jednom fatalnom ljubavi dvoje mladih, čiju potresnu životnu i ljubavni priču, mnogo godina kasnije priča stogodišnja Rose.

Kritike:

  • New York Post: “Ova spektakularna verzija 3D filma je sve ono čemu smo se nadali pa čak i više.”
  • Variety: “Spektakularna demonstracija doprinosa modernih tehnologija dramatičnom pripovijedanju.”
  • Film4: “Kameronova veličanstvena epika i dalje prouzrokuje more suza.”

Ocjena: 7,6/10 (Tomatometer)

Režija: James Cameron

Uloge: Leonardo DiCaprio, Kate Winslet, Billy Zane

”Američka pita: Ponovo na okupu” je priča o družini iz ljeta 1999. godine koja se ponovo vraća u East Great Falls na proslavu 10 godina mature. U produženom vikendu koji slijedi oni otkrivaju ko se promijenio, ko je ostao isti, ko za kim žudi…

American Reunion

American Reunion

Kritike:

  • Time Out New York: “Slatko, ali zbunjujuće.”
  • Scot Green: “Svi smo već vidjeli sve njihove sramotne ispade, vrijeme je da se zločasti Amerikanci povuku.”

Režija: Jon Hurwitz, Hayden Slossberg

Uloge: Jason Bigs, Alysonn Hanningan, Seann William Scott, Jennifer Coolidge

 

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/najave/bioskop-i-pozoriste/titanik-3d-i-americka-pita-ponovo-na-okupu/||claudebot