Motociklista podlegao povredama

Objavljeno: 30. 6. 2013 u 20:07h

Devetnestogodišnji mladić iz Nove Kasabe, koji je teško povrijeđen u današnjoj saobraćajnoj nesreći u tom milićkom naselju, preminuo je večeras na Odjeljenju hirurgije zvorničkog Medicinskog centra, saopštio je Srni dežurni ljekar Branislav Perić.

milici

Perić je izjavio da je mladić dovezen u bolnicu bez svijesti i vitalnih parametara, sa znacima krvarenje iz uha i opsežnim povredama glave i vrata, te da je već u trenutku prijema u bolnicu bio mrtav.

Srna je nezvanično na mjestu nesreće saznala da je riječ o E.J. iz Nove Kasabe koji je, vozeći motocikl pri velikoj brzini, udario u zadnji dio automobila marke “golf”, kojim je upravljao F.M. /37/ iz Cerske, opština Milići. Do nesreće je došlo oko 16.30 časova.

“Golf” je od siline udara, sletio sa kolovoza, ali je F.M. ostao nepovijeđen.

Motocikl se odmah zapalio i potpuno izgorio, a nesrećnom mladiću prvu pomoć ukazali su učesnici revijalne fudbalske utakmice, koja se igrala u neposrednoj blizini događaja, povodom 40 godina postojanja Fudbalskog kluba “Jadar” iz Nove Kasabe.

Na mjestu događaja intervenisali su pripadnici Teritorijelne vatrogasne jedinice iz Milića, a zbog nesreće i uviđaja bio je u prekidu je saobraćaj na toj relaciji.

Izvor: Agencije

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/motociklista-podlegao-povredama/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])