Mladić (21) stradao u Fordu nakon što je automobilom sletio u korito Željeznice

Objavljeno: 21. 5. 2013 u 11:16h

U saobraćajnoj nesreći na lokalnom putu Željezno Polje – Donja Golubinja u opštini Žepče kod mjesta Močila u nedjelju u ranim jutarnjim satima smrtno je stradao E. D. (21) iz Željeznog Polja.

nesreca-zeljezenica

Prema podacima Policijske uprave Žepče, nesreća se dogodila usljed vožnje neprilagođene uslovima na putu. Smrtno stradali E.D., s kojim je u vozilu bio i njegov rođak E.D. (24), izgubio je kontrolu nad automobilom Ford i sletio u korito rijeke Željeznice.

Prilikom prevrtanja vozač je ispao i završio ispod automobila u koritu rijeke.

E.D., koji je sjedio na mjestu suvozača, prevezen je kolima Hitne pomoći u Kantonalnu bolnicu Zenica, gdje su mu konstatirane lakše tjelesne povrede.

Uviđaj je obavio kantonalni tužilac Borislav Milešić.

Izvor: Dnevni Avaz

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/mladic-21-stradao-u-fordu-nakon-sto-je-automobilom-sletio-u-korito-zeljeznice/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])