Na putu Prijedor – Banjaluka tri osobe poginule u udesu

Objavljeno: 22. 9. 2012 u 11:52h

Na magistralnom putu Prijedor-Banjaluka, jutros oko 4 časa, dogodila se teška saobraćajna nesreća, u kojoj su dvije osobe poginule, prenosi RTRS.

Dvoje povrijeđenih u teškom stanju upućeno je u Univerzitetsko-klinički centar Banjaluka, a tokom prevoza od zadobijenih povreda, preminulo je još jedno lice.

Prema nezvaničnim informacijama, stradala su dva mladića i djevojka, dok se ljekari u Univerzitetsko-kliničkom centru Banjaluka bore za život djevojke koja je priključena na aparate za disanje.

Kako saznajemo, mladići su poginuli na mjestu stravične nesreće, dok je jedna od djevojaka podlegla na putu prema bolnici u Banjaluci.

“U Prijemnu hiruršku ambulantu dovezena je djevojka, bez znakova zivota, koja je preminula u toku transporta. Drugoj djevojci konstatovane su višestruke teške tjelesne povrede, koje uključuju lom karlice, noge, kontuziju pluća i povredu glave. Pacijentica je životno ugrožena, te je priključena na aparate za vjestačko disanje i sve dalje prognoze su neizvjesne”, rekli su u UKC Banjaluka.

U policiji su nam rekli kako se uzrok nesreće, kao i identitet nastradalih još utvrđuju, a prema nezvaničnim informacijama tragedija se dogodila kada je automobil BMW izletio sa glavne ceste.

Izvor: RTRS, Klix

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/na-putu-prijedor-banjaluka-dvije-osobe-poginule-u-udesu/||claudebot