Prijavljivanje za “Studentske sportske igre 2012″ počinje sutra

1. April 2012.

Prijavljivanje studenata za učešće na “Studentskim sportskim igrama Univerziteta u Banjaluci 2012″ počinje sutra i trajaće do 12. aprila, saopšteno je danas iz Studentske organizacije Univerziteta u Banjaluci /SOBL/.

Na ovogodišnjoj manifestaciji, koju prvi put zajednički organizuju SOBL i Studenti parlament Univerziteta u Banjaluci, učestvuju ekipe studenata svih fakulteta Univerziteta u Banjaluci i Visoke škole unutrašnjih poslova /VŠUP/, koje će se takmičiti u malom fudbalu, odbojci, rukometu i košarci. U stonom tenisu, tenisu, uličnoj trci i šahu studenti će se takmičiti pojedinačno.

Učesnici sa Poljoprivrednog, Filozofskog, Filološkog, Prirodno-matematičkog fakulteta, Fakulteta političkih nauka, Fakulteta fizičkog vaspitanja i sporta, Akademije umjetnosti i VŠUP-a prijave podnose u prostorijama Studentskog parlamenta.

Studenti sa Ekonomskog, Pravnog, Šumarskog, Elektrotehničkog, Medicinskog, Mašinskog, Tehnološkog i Rudarskog fakulteta, te iz Studentskog centra “Nikola Tesla” prijave podnose u prostorijama SOBL-a.

Prijavljivanje će se obavljati od 12.00 do 14.00 časova.

Takmičenja na “Studentskim sportskim igrama Univerziteta u Banjaluci 2012″ počinju 18. aprila.

Pokrovitelji ovogodišnje manifestacije biće Ministarstvo za porodicu, omladinu i sport Republike Srpske, Administrativna služba Grada Banjaluka, a pismo podrške organizatorima uputio je i ministar prosvjete i kulture Srpske Anton Kasipović.

Izvor: Agencije

Šta ti misliš o ovoj temi?