Čisora ošamario Klička pred borbu ( video)

Objavljeno: 18. 2. 2012 u 20:54h

Britanski bokser Derek Čisora uradio je nešto što niko nije očekivao tokom zvaničnog mjerenja pred subotnju borbu u Minhenu sa Vitalijem Kličkom: ošamario je svog rivala!

Kličko mu nije uzvratio, ali je u stilu WBC šampiona kratko prokomentarisao ovaj incident:

 „Udario me je ne kao bokser, već kao žena, otvorenom šakom. Ako hoće da se bori kako treba, mora to da uradi pesnicama. Ali, u subotu ću mu uzvratiti. U ringu“, poručio je 40-godišnji Ukrajinac, dodavši da je njegov rival „nervozan i uplašen, jer da nije tako – ne bi odskočio unazad poslije šamara, već bi ostao na mjestu“.

Pogledajte video.

http://youtu.be/hSyV7XGcTR0

Izvor: ATV

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/cisora-osamario-klicka-pred-borbu-video/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])