Druženje sa vršnjacima pamtiće zauvijek

Objavljeno: 25. 8. 2014 u 13:01h

Oko 400 djece sa Kosova i Metohije, nakon sedmodnevnog boravka u opštinama i gradovima Republike Srpske, juče je otputovalo svojim kućama.

djeca

Dolazak mališana organizovao je Odbor za pomoć Srbima sa Kosova i Metohije iz Banjaluke, a predsjednik Odbora Milorad Arlov istakao je da su se djeca kroz ovu akciju sprijateljila.

“Ovaj projekat približiće isti narod i njihovu djecu, a najveći uspjeh će biti kada djeca iz RS odu na Kosovo u posjetu”, kazao je Arlov.

Aleksa Simić iz Osnovne škole “Branko Radičević” sa Kosmeta kazao je da je proveo predivne dane u gradu na Vrbasu i da su ga oduševile prirodne ljepote.

“Najviše mi se svidjela tvrđava Kastel, boravio sam u porodici koja ima sina i odlično smo se družili”, rekao je Aleksa.

Iz iste škole došla je i Isidora Jovanović, koja uzbuđeno kaže da će boravak kod banjalučke porodice i druženje sa vršnjacima pamtiti zauvijek.

Slavojka Kudrak iz Laktaša ističe da joj je rastanak sa gošćama teško pao, te da bi ponovo voljela da ugosti djevojčice. Ispraćaju mališana u Banjaluci prisustvovale su porodice domaćini, njihovi vršnjaci, nastavnici osnovnih škola iz Banjaluke i sa Kosova, te konzul u Generalnom konzulatu Srbije u Banjaluci Radoslav Ilić.

Izvor: Glas Srpske

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/drustvo/druzenje-sa-vrsnjacima-pamtice-zauvijek/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])