Prognoze ipak tačne: U Banjaluci jak pljusak (Foto) (Video)

Objavljeno: 14. 8. 2014 u 16:09h

Pogledajte kako je Banjaluka izgledala. Prognozama se ipak nekada može vjerovati…

Kiša

Nevrijeme je bilo kratkog intenziteta.

Prema prognozi, popodne i do kraja dana uz dodatni razvoj oblaka biće mjestimično kiše i lokalnih pljuskova sa grmljavinom u zapadnim i sjevernim krajevima , a do večeri i tokom noći mjestimično pljuskovi sa grmljavinom i na istoku.

Ponegdje može biti grada. Vjetar umjeren, južni i jugozapadni, tokom dana u sjevernim krajevima u skretanju na sjeverni i sjeveroistočni.

Najniža temperatura vazduha od 16°C do 23°C, na planinama od 13°C. Najviša dnevna temperatura od 25°C do 30°C na zapadu i sjeveru, u ostalim predjelima od 30°C do 36°C.

Izvor: Buka

 

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/drustvo/prognoze-ipak-tacne-u-banjaluci-jak-pljusak-foto-video/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])