Subotičani prejaki za kombinovani tim Borca

Objavljeno: 6. 7. 2017 u 14:33h

Dan nakon remija sa Podgoričanima, fudbaleri Borca odigrali još jedan test meč, ali u kombinovanom sastavu.

Fudbaleri banjalučkog Borca privode kraju pripreme na Zlatiboru.

Kombinovani tim “crveno-plavih” poražen je jutros od Spartaka iz Subotice 1:2, a jedini pogodak za Banjalučane postigao je Radovan Perišić.

Priliku protiv Subotičana dobili su uglavnom igrači koji nisu igrali ili nisu imali zapaženu minutažu u jučerašnjem remiju protiv Budućnost iz Podgorice (2:2).

BORAC: Trkulja, Zekanović, Raspudić, Jagodić, Koko, Burazor, Predragović, Suzuki, Kukić, Đorđević, Kunić. Još su igrali: Burgić, Žižak, V. Danilović, Ojdanić.

“Utakmica je bila čvrsta, igrali smo protiv izuzetno dobrog protivika. Izgubili smo rezultatom 2:1, s tim da je Spartak dva gola postigao iz penala, a osim toga ništa konkretno nije uradio. Mi smo postigli gol, stvorili još par prilika, ali nažalost nismo uspjeli da ih iskoristimo i izbjegnemo poraz”, rekao je poslije meča prvotimac Miloš Kukić.

Odličnu atmosferu u taboru Borca dodatno je popravilo rođendansko slavlje. Naime, Ivica Guberac juče je proslavio 29. rođendan, a kao poklon dobio je tortu sa grbom Velikana iz Platonove.

Dosadašnji test mečevi Borca na Zlatiboru:

  • Borac – Budućnost 2:2 (Puzigaća, Raspudić)
  • Borac – Konkordija Kjažna 1:0 (Mirković)
  • Borac – SPF Nezavisnost 0:1

Izvor: Mondo

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/suboticani-prejaki-za-kombinovani-tim-borca/?utm_source=SingleVijestiIzKategorije&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleVijestiIzKategorije||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])