I Siniša Tamamović na Nektar Freshwave festivalu!

Objavljeno: 14. 6. 2017 u 10:36h

DJ Siniša Tamamović kompletira listu izvođača koji će nastupiti u subotu, 12. avgusta na Main bini 6. Nektar Fresh Wave Festivala!

Miljenik domaće publike i jedan od najuspješnijih izvođača elektronske muzike iz Bosne i Hercegovine ikad, DJ Siniša Tamamović, nastupiće i ove godine na Nektar FreshWave festivalu i to posljednje festivalske večeri na najvećoj festivalskoj bini – Main Stageu.

Siniša je nastupao na istoj bini prošle godine u konceptu back 2 back sa residentom Main bine Mladenom Tomićem i pred više hiljada posjetilaca pokazao zašto nosi zvanje master DJ!

Insistiranje na visokoj kvaliteti zvuka, dijamantski obrušenoj produkciji i principijelnoj doslijednosti u beskompromisno dobroj selekciji traka Sinišu čini uvijek zanimljivim izvođačem ali i producentom, što potvrđuju stalni nastupi i uvijek nova izdanja koja se mogu čuti širom svijeta.

Mnogobrojna izdanja izašla na etiketi Night Light Rec. čiji je Siniša suvlasnik, svakako su svjetlost dana ugledala zahvaljujući upravo njegovoj dobroj selekciji i profesionalnom radu i u toj oblasti elektronske muzičke industrije. Ipak DJ ostaje DJ i Siniši je ovo svakako najomiljeniji aspekt djelovanja u muzičkoj industriji. Zato na predstojećem izdanju Nektar FreshWave festivala slobodno možemo očekivati još jednu bravuru za DJ pultom, iste večeri kada će na toj bini nastupiti James Zabiela, Jon Rundell, Lexlay…

Od 9. 6. aktuelna je nova cijena trodnevnih, festivalskih ulaznica, koje sad koštaju 50KM (25 evra), a u prodaji su i FWF paketi koji daju mogućnost kupovanja ulaznice i zakupa smještaja po sniženim festivalskim cijenama.

Ulaznice su dostupne na kupikartu.ba i na prodajnim mjestima ovog on line ticket servisa. Obezbjedite mjesto u kampu i osjetite novu dimenziju zabave na predstojećem izdanju Nektar FreshWave festivala!

Podsjećamo da će na 6. FWF na tri festivalske bine, MAIN, ENERGY i MASSIVE, publici biti predstavljeni neki od najpoželjnijih izvođača elektronske ali i hip hiop muzike iz svijeta i regiona, uključujući imena poput: Dubfire, James Zabiela, Mahmut Orhan, Carlo Lio, Jon Rundell, Shaded, Lexlay, Siniša Tamamović, Mladen Tomić, Joma Maja, Nebs Jack, DJ Woodie, Bvana, Prti Bee Gee, Smoke Mardeljano, Kandžija i Gole žene, Brutal Protest i mnogi drugi!

Izvor: Mondo

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/najave/i-sinisa-tamamovic-na-nektar-freshwave-festivalu/||claudebot