Mahmut Orhan na Nektar FreshWave festivalu (Video)

Objavljeno: 15. 5. 2017 u 20:35h

Mahmut Orhan donosi planetarni hit Feel na banjalučku tvrđavu Kastel u petak, drugog dana ovogodišnjeg Nektar FreshWave Festivala.

Vlasnik planetarnog hita Feel, Mahmut Orhan svoj prvi, ujedno i premijerni nastup u Bosni i Hercegovini imaće u petak, 11. avgusta, pred publikom šestog Nektar FreshWave festivala! Turski DJ i producent je prošle godine putem Ultra Music etikete lansirao apsolutni hit singl Feel što ga je zakucalo na sam vrh elektronske scene, o čemu svjedoči i pozamašna brojka različitih priznanja za ostvarenja koja je postigao ovaj single na različitim renomiranim top listama i čartovima nekih od najpoznatijih muzičkih servisa kao što su iTunes ili Spotify.

Nevjerovatnih 140 miliona pregleda putem Spotify, YouTube i iTunes servisa postavila je singl Feel na uzvišenu poziciju u industriji elektronske muzike, a ovog izvođača među najpoželjnije izvođače predstojeće festivalske sezone.

Mahmut će publici u Banjaluci predstaviti svoju muziku koja se kreće između žanrova deep house, groovy dance u koje često gotovo dodaje elemente sopstvene kulture, trudeći se istovremeno da sve to doslovno upakuje u okvire globalnog mejnstrima.

Najbolji elektronski festival u BiH u svom šestom izdanju donosi žargonski rečeno vruću robu pred svoju publiku i izvjesno je da će sve biti u znaku ‘feel-a’ odnosno onog, posebnog osjećaja sreće i zadovoljstva.

Predstojeće ljeto biće još vrelije zahvaljujući našim prijateljima – kompaniji m:tel, Banjalučkoj pivari i Red Bullu, ali i do sad potvrđenim izvođačima, među kojima su James Zabiela, Dubfire, Carlo Lio i mnogi drugi. Još mnogo iznenađenja kada je o izvođačima riječ očekuje vas na šestom izdanju Nektar Freshwave festivala, koji će se održati od 10. do 12. avgusta na banjalučkoj tvrđavi Kastel.

Banjaluka.com

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/najave/mahmut-orhan-na-nektar-freshwave-festivalu-video/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])