Kako da izgledate privlačno i zavodljivo u haljini bez dekoltea (Foto)

Objavljeno: 19. 3. 2015 u 17:00h

Dekolte najčešće povezuju sa seksipilnošću i ženstvenošću. Ali šta ako se vama više dopada da grudi budu sakrivene od očiju javnosti? Da li postoji način na koji ćete istovremeno pokazati minimum, a opet izgledati privlačno i  zavodljivo? Naravno! Donosimo nekoliko načina kako to da i postignete.

Haljina koja prati liniju tijela

gg1

Izgledaćete odlično i u zatvorenoj haljini ako ona prati liniju vašeg tijela. Crna boja je najbolji izbor, jer vizuelno stanjuje figuru. Haljina koja pada preko koljena sa zatvorenim gornjim dijelom će učiniti da izgledate sofisticirano, ali istovremeno i veoma zavodljivo.

Pokažite stomak

gg2

Zaboravite na dekolte koji previše otkriva. Umjesto njega pokažite stomak. Zapamtite da je manje – više. Centimetar do dva “gole kože”  sasvim su dovoljni da privučete pažnju suprotnog pola.

Lepršava haljina

gg3

Ova predivna haljina prati liniju tijela sve do struka, a zatim se veselo širi i pada preko butina. Naglašen struk odiše ženstvenošću, a nabori doprinose zavodljivijem izgledu tijela. Takođe, gornji dio tijela je u potpunosti sakriven od znatiželjnih pogleda zahvaljujući malom izrezu koji je tik ispod vrata.

Pokažite noge

gg4

Uvijek odaberite haljinu koja će naglasiti dekolte ili noge, nikada oboje istovremeno. U slučaju da je gornji dio haljine u potpunosti zatvoren, u redu je da donji dio bude kratak. Upotpunite look sa vrtoglavo visokim štiklama koje će dodatno naglasiti zategnute noge.

Otkrijte ramena

gg5

Postoji nešto u haljinama koje otkrivaju vrat i ključnu kost, a sakrivaju grudi. Haljine na bretele ili one koje padaju na jedno rame  izuzetno su privlačne. Ove haljine odlično stoje svima ženama, bez obzira na građu tijela. Ne otkrivaju mnogo, ali će učiniti da se osećate ženstveno i privlačno.

Izvor: minimagazin.info

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/kako-da-izgledate-privlacno-i-zavodljivo-u-haljini-bez-dekoltea-foto/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])