Horoskop otkriva zašto ste još uvijek sami!

Objavljeno: 17. 4. 2017 u 13:41h

Ako ste se ikad pitali zašto vam na kraju sve veze propadnu, horoskop ima odgovor.

Ovan

Niko ne kaže da treba da glumite da ste iz kraljevske porodice, ali vi ste u društvu toliko glasni, često i napadni i uvijek raspoloženi za tabu teme da suprotan pol samo gleda kako da izbjegne vaše prisustvo.

Bik

Sva romantika ovog svijeta jednom Biku ne znači toliko kao jedan dobar i slastan obrok. I svako ko je u vezi sa Bikom moraće da se pomiri sa tim da će u njegovom srcu ako ima sreće zauzimati tek drugo mjesto. Prvo pripada hrani.

Blizanci

Možda vi zaista želite brak, djecu i miran porodičan život, ali to čovjek nikad ne bi ni pretpostavio po vašem ponašanju.

Rak

Lakše je doprijeti do kamena nego do srca Raka koji se u strahu od razočaranja stalno povlači u svoju ljušturu.

Lav

Vi od partnera imate samo jedan zahtjev – da vas voli više od vas samih. A kako ste vrhovni egocentrik horoskopa, taj uslov rijetko ko može da ispuni.

Djevica

Vaša stidljivost vas toliko koči u ljubavnim igrama da niko nikad neće primjetiti da vam se dopada.

Vaga

Sigurno se i vi pitate kako to da bivši partneri nisu ostali u vezi sa tako veličanstvenom osobom poput vas, a odgovor je više nego jednostavan – smučilo im se da svakodnevno gledaju kako besomučno flertujete sa svima redom.

Škorpija

Da bi veza sa vama opstala, potrebno je da vam partner dopusti da njuškate po svakom dijelu njegovog života, bez pogovora, a da pritom strogo pazi da ne naruši vašu intimu. I ko bi na to pristao?

Strijelac

Baš kao i Blizanci, ni vi ne odajete utisak osobe vrijedne povjerenja.

Jarac

Toliko ste kruti da se partner pored vas stalno osjeća kao da je kriv za nešto. Jer čak i ako nije, sigurno će ubrzo nešto zgriješiti.

Vodolija

Niko ne izgleda toliko hladno i nepristupačno kao Vodolija, čak i onda kada je smrtno zaljubljena.

Ribe

Kod Riba je glavni problem to što im se riječi skoro nikad ne poklapaju sa djelima. I kako im onda vjerovati?

Izvor: zena.blic.rs

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/magazin/horoskop-otkriva-zasto-ste-jos-uvijek-sami/?utm_source=SingleVijestiIzKategorije&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleVijestiIzKategorije||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])