Prezentovan Molson Coors pripravnički program

Objavljeno: 30. 4. 2015 u 21:18h

Kompanija Molson Coors Banjaluka je po prvi put u Bosni i Hercegovini pokrenula plaćeni Commercial Trainee program za zapošljavanje mladog talentovanog kadra, tokom kojeg će izabrani kandidati dobiti priliku da budu dio intenzivne pripravničke obuke u trajanju od 18 mjeseci.

Program je, u saradnji sa Ekonomskim fakultetom Banjaluka, prezentovan u utorak, 28.aprila, u prostorijama Ekonomskog fakulteta apsolventima i studentima završne godine.

“Na ovaj način, kandidatima pružamo mogućnost dobre zarade u atraktivnom poslovnom okruženju, učestvovanje u razvoju omiljenih brendova, među kojima su Jelen, Nikšićko, Ožujsko, Staropramen, Beck's i druga renomirana pivska imena, ali i rad u kompaniji u razvoju, uz mlad, dinamičan i entuzijastičan tim. Ovaj program predstavlja jedinstvenu mogućnost za mlade ljude koji su na početku karijere i teže stručnom usavršavanju.”, poručili su iz Sektora ljudskih resursa Molson Coorsa. Budućem pripravniku program omogućuje upoznavanje sa svim segmentima poslovanja globalne pivarske kompanije te mogućnostima međunarodne karijere.

Tokom 18 mjeseci pripravnika očekuje upoznavanje sa svim sektorima unutar kompanije i svim aspektima poslovanja te strateškim zahtjevima s kojima se suočavaju velike multinacionalne kompanije. Zahvaljujući intenzivnom programu i saradnji s top menadžerima pripravnik će steći konkretna radna iskustva te nakon 18-mjesečnog treninga preuzeti funkciju u okviru Komercijalnog sektora uz mogućnost napredovanja unutar kompanije. Brzina ličnog razvoja pripravnika ovisi o sposobnostima, trudu i rezultatima svakog pojedinca.

Osnovni uslovi koje kandidati treba da ispunjavaju su: završen ekonomski fakultet ili master studije 2014. ili tokom ove godine, napredno poznavanje engleskog jezika i rada na računaru, a prednost imaju kandidati koji su tokom studija stekli određeno radno iskustvo, a spremni su da počnu sa sticanjem prakse i znanja od osnovnih pozicija i imaju jasnu viziju dalje profesionalne karijere.

Prijavljivanje za program traje do 5. maja, a zainteresovani kandidati detalje oglasa mogu naći na portalu www.cerk.info.

Banjaluka.com

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/drustvo/prezentovan-molson-coors-pripravnicki-program/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])