Tag: X Faktor

Region

Amel Ćurić pobjednik X Faktora

22. 06. 2015. | 09:47

Amel Ćurić (34) pobijedio je u drugoj sezoni regionalnog pjevačkog takmičenja, a u posljednjoj rundi porazio je Bobija Mojsovskog. “Ja ne mogu da vjerujem da mi se ovo desilo dva puta! Niko ovdje ne zna da je Bobi večeras imao

Opširnije

Muzika

Banjalučanka ima X faktor?

13. 04. 2015. | 20:14

U četvrtoj emisiji popularnog muzičkog šoua “X Factor Adria” žiri je imao priliku uživati u odličnim nastupima mladih pjevača, a naročito su ih oduševili mlada Banjalučanka Milica Lojić (18), te Prijedorčanin Nešad Selman, nekadašnji pobjednik “OBN Music Talents Showa”, koji

Opširnije

Muzika

X factor Adria “zapalio” Banjaluku

10. 02. 2015. | 11:20

Hladno i snježno februarsko jutro otopilo je i ugrijalo veliko uzbuđenje koje se osjetilo u vazduhu, jer se u Banjaluci održala predaudicija za najveći regionalni muzički spektakl “X factor Adria”.

Opširnije

Muzika

Mnogo kandidata i blaga trema

9. 02. 2015. | 20:10

Predaudicija za “X Factor Adria” privukla je mnogo potencijalnih takmičara, koji su danas u Banjaluci čekali u redu ispred prostorija Radio-televizije Republike Srpske (RTRS) kako bi dočekali svoj trenutak za nastup.

Opširnije

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.