Tag: Vuk

Aktuelno

Čopor vukova prijeti podgrmečkim selima

24. 02. 2018. | 10:22

U okolini nekoliko podgrmečkih sela u blizini Lušci Palanke, dvadesetak kilometara od Sanskog Mosta, ovih dana je primijećen čopor vukova, koji su se u nekoliko navrata približili imanjima, što je uznemirilo mještane tih sela.

Opširnije

BiH

Vuk zaklao četiri ovce, mještani u strahu

11. 06. 2016. | 14:58

“Bio je to vuk samotnjak. Kod mene su zaklane tri, a kod komšije jedna. Kao i svaka zvijer napao je rano ujutro. Kada sam došao na pašnjak, ono što sam zatekao bilo je šokantno. Svakom stočaru je teško kada izgubi

Opširnije

BiH

Stolac: Vukovi zaklali sedamdesetak ovaca

12. 12. 2015. | 16:53

Kod domaćina Đura Radića iz sela Poplati u opštini Stolac protekle noći vukovi su zaklali sedamdesetak ovaca. Kako su potvrdile Radićeve komšije, ovce su se nalazile u toru nedaleko od kuće, a nije poznato koliko je vukova bilo u čoporu.

Opširnije

BiH

Najezda vukova u Trebinjskoj šumi

1. 05. 2015. | 14:29

Na području Trebinjske šume u Trebinju vukovi sve češće napadaju krupnu stoku, a u potrazi za hranom spuštaju se i u sela, potvrdila je veterinar Dana Milić. Milićeva je rekla da vukovi napadaju stoku dok je na ispaši, te navela

Opširnije

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.