Tag: UKC Banjaluka

Društvo

Na UKC RS uspješno odstranjen tumor težak 30 kg

24. 10. 2018. | 11:47

Ljekari Klinike za ginekologiju i akušerstvo u saradnji sa abdominalnim hirurzima naše ustanove uspješno su izveli složeni operativni zahvat i odstranili benigni tumor materice težak oko 30 kilograma, saopšteno je Univerzitetsko kliničkog centra RS.

Opširnije

Društvo

Složenim hirurškim zahvatom pacijentu u UKC RS spasena ruka

23. 10. 2018. | 15:29

Ljekari Klinike za plastično-rekonstruktivnu hirurgiju zajedno sa vaskularnim hirurzima Univerzitetkog kliničkog centra (UKC) Republike Srpske spasili su ruku pacijentu složenim hirurškim zahvatom prilikom kojeg je odstranjen tumor, te odstranjeni tumorom zahvaćeni segmenti arterija i živaca na lijevoj ruci.

Opširnije

Društvo

Otvorena savremena sala za elektrofiziologiju srca na UKC-u

6. 10. 2018. | 14:24

U Univerzitskom kliničkom centru (UKC) Republike Spske u Banjaluci danas je otvorena savremena sala za elektrofiziologiju srca, čime je najveća zdravstvena ustanova u Srpskoj potvrdila lidersku ulogu u pružanju zdravstvenih usluga u ovoj oblasti, te ostvarila još jedan istorijski uspjeh. 

Opširnije

Društvo

Prva operacija u novim salama UKC RS

25. 09. 2018. | 12:50

Ruski ljekari iz Onkološkog centra Sankt Peterburg zajedno sa kolegama iz Univerzitetskog kliničkog centra (UKC) RS juče su izveli prvu operaciju u savremeno opremljenim salama novoizgrađenog sjevernog krila najveće zdravstvene ustanove u Srpskoj.

Opširnije

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.