Tag: učenici

Društvo

“Fajront” za male mature u kafani

4. 06. 2019. | 09:32

Proslave maturskih večeri za učenike završnog razreda osnovnih škole biće organizovane u prostorijama škole, a ako ne postoje uslovi za to, slavlje se može organizovati, u dogovoru s nadležnom jedinicom lokalne samouprave, u ustanovama kulture ili sporta na području te

Opširnije

Društvo

Banjaluci za rođendan: Osnovci crtali svoj grad

1. 06. 2019. | 10:28

U atrijumu Gradske uprave postavljena je izložba učeničkih radova o temi “Proljeće u Banjaluci – Dan grada”. Izložbu, na kojoj su izloženi radovi učenika iz 17 banjalučkih osnovnih škola, svečano je otvorio gradonačelnik Igor Radojičić.

Opširnije

Aktuelno

Za kadrove sa bogoslovije nema krize

26. 05. 2019. | 13:37

Prema javnom konkursu za ovogodišnji upis srednjoškolaca u Republici Srpskoj, bogosloviju će moći da upiše 21 učenik, a da će interesovanje za ovo zvanje biti veliko, pokazuje podatak da prošle godine nezaposlenih lica koja su završila ovo usmjerenje nije bilo.

Opširnije

Aktuelno

Trivićeva otvorila izložbu učeničkih radova

5. 05. 2019. | 11:24

Ministar prosvjete i kulture Republike Srpske Natalija Trivić otvorila je u Spomen-području Donja Gradina izložbu likovnih i literarnih radova učenika osnovnih i srednjih škola, čija je tema bila stradanje i sjećanje na nevine žrtve u ustaškom koncentracionom logoru Jasenovac. Na

Opširnije

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.