Tag: Starčevica

Društvo

San o dogradnji škole na Starčevici postao java

25. 09. 2018. | 19:51

Osnovna škola “Branko Radičević” na Starčevici ove godine proslavlja 60. rođendan, a najvažniji poklon za učenike i nastavnike jeste dogradnja ove obrazovne ustanove koja je počela juče i zahvaljujući čemu će nastava u tri smjene od idućeg polugodišta biti ukinuta.

Opširnije

Društvo

Počinje dogradnja škole na Starčevici

24. 09. 2018. | 13:04

Uz pjesmu, igru i aplauz, dočekali su danas učenici OŠ “Branko Radičević” premijerku RS Željku Cvijanović i gradonačelnika Banjaluke Igora Radojičića, koji su došli da ozvaniče početak dogradnje učionica u ovoj, najbrojnijoj školi u Srpskoj. 

Opširnije

Društvo

Ulica iz naselja Starčevica ponovo ima vodu

16. 09. 2018. | 16:13

Kvar u Ulici Stepe Stepanovića u naselju Starčevica je otklonjen, potvrdili su iz Vodovoda. Kvar se desio u noći između subote i nedjelje, zbog čega su bez vode ostali stanovnice ove ulice, kao i nekih okolnih. “Treće lice je oštetilo

Opširnije

Društvo

Konačno počinje dogradnja škole na Starčevici

6. 09. 2018. | 13:53

Ministar prosvjete i kulture RS Dane Malešević potpisao je danas u Banjaluci ugovor za dogradnju objekta Osnovne škole “Branko Radičević” u banjalučkom naselju Starčevica vrijedan 1.399.478 KM, čime će biti riješen dugogodišnji problem nedostatka prostora. 

Opširnije

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.