Tag: Savjeti

Zdravi kutak

Koliko često treba prati pidžamu?

15. 03. 2019. | 20:14

Ukoliko istu pidžamu nosite previše dugo, možete ugroziti svoje zdravlje i izazvati niz dermatoloških problema. Upravo zbog toga stručnjaci su riješili otkriti koliko dana se preporučuje nositi ovu vrstu rublja.

Opširnije

Magazin

Kako da odaberete idealnu nijansu ruža?

11. 03. 2019. | 15:47

Opšte je poznato da svaka žena ima svoju rutinu i kada je šminka u pitanju, pa uopšte nije iznenađujuće što većina konstantno koristi iste make-up proizvode, a najčešće jednu do dvije nijanse ruža nosi u svom neseseru.

Opširnije

Magazin

Vratite sjaj kosi nakon zime

8. 03. 2019. | 19:49

Nakon duge i hladne zime sve žene imaju sličan problem – kosa im je dehidrirana i bez sjaja zbog nošenje kapa i šalova koji su kosu elektrisali. Sada, kada je hladni period iza nas, pravo je vrijeme da se posvetite

Opširnije

Biznis

Koje vozilo “najbrže vozi po rupama”?

4. 03. 2019. | 12:33

Gubici koje firme imaju na mjesečnom nivou, a koje nastaju usljed neadekvatnog korištenja službenih automobila, privredu BiH košta milione. Loši putevi, neprilagođena vožnja su samo neki od razloga zašto je tako. U nastavku možete pročitati tekst kako uspješne firme suočavaju

Opširnije

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.