Tag: sastanak

Društvo

Osposobiti radnu snagu za potrebe tržišta

27. 12. 2017. | 18:05

Gradonačelnik Banjaluke Igor Radojičić i predsjednik Skupštine grada Zoran Talić razgovarali su sa privrednicima iz Republike Srpske o poboljšanju privrednog ambijenta te mogućnosti pokretanja regionalnog centra u kojem bi bila osposobljavana radna snaga za potrebe tržišta.

Opširnije

Društvo

Počeo sastanak u Banjaluci povodom presude Naseru Oriću

14. 10. 2017. | 11:59

U Banjaluci je počeo sastanak koji je sazvao predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik povodom odluke Suda BiH da oslobodi Nasera Orića za zločine nad srpskim zarobljenicima na području Srebrenice 1992. godine. Sastanku prisustvuje predsjednik Narodne skupštine Republike Srpske Nedeljko Čubrilović,

Opširnije

Korisni savjeti

Kako voditi poslovni sastanak?

25. 08. 2016. | 14:19

Sastanci su način da se saopšte kvalitetne ideje i rješenja, a u većini slučajeva podrazumijevaju lidere i učesnike. Ukoliko je sastanak dobro pripremljen i organizovan, rezultiraće konstruktivnim prijedlozima i dogovorima.

Opširnije

Ljubav i seks

Očarajte ga na prvom sastanku

10. 05. 2016. | 14:17

Prvih nekoliko sastanaka je faza veze u kojoj nam nije baš prijatno da kažemo sve šta želimo od druge osobe, najčešće iz straha da nas osoba ne ocijeni neprikladnom za vezu. Ipak, svi znamo šta tačno želimo, a ovoga smo

Opširnije

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.