Tag: Sanacija ulice

Društvo

U toku asfaltiranje Ulice Momčila Popovića

3. 11. 2019. | 15:31

Počelo je asfaltiranje saobraćajnice u Ulici Momčila Popovića, poveznici Zapadnog tranzita i Lauša. “Ova ulica je veoma frekventna saobraćajnica, jer mnogim vozačima služi kao najkraći put do Lauša, a do sada nije imala izgrađene pješačke staze” – rekli su u

Opširnije

Društvo

Počela obnova ulice Braće Jugovića (Foto)

14. 08. 2019. | 13:17

Oštećena saobraćajnica u ulici Braće Jugovića u naselju Obilićevo, pored vrtića „Bubamara“, dobiće novi sloj asflata, jer je juče počela temeljna obnova ove saobraćajnice na dijelu od Ulice cara Lazara do Ulice patrijarha Arsenija Čarnojevića.

Opširnije

Društvo

Sanacija kolovoza u Gundulićevoj do utorka

6. 07. 2019. | 13:56

Sanacija velike rupe u Gundulićevoj ulici nastale pucanjem kanalizacione cijevi potrajaće još nekoliko dana, tačnije do utorka. Nakon trodnevnog otkopavanja i uklanjanja otpadnih voda ekipe “Vodovoda” su u petak uspjele da uklone oštećenu i postave novu cijev.

Opširnije

Društvo

Uskoro novo ruho Ulice Davida Štrpca

13. 12. 2018. | 18:00

Sanacija ogranka Ulice Davida Štrpca u naselju Paprikovac, u dužini većoj od 200 metara, biće izvođena u dvije etape, kazao je Ilija Đurić, vlasnik firme “Građenje Đurić”, koja izvodi radove.

Opširnije

Društvo

Banjaluka: Ulica Jovice Savinovića u novom ruhu

17. 07. 2017. | 20:01

Ulica Jovice Savinovića dobila je novo ruho nakon što je sanirana u okviru investicionog održavanja gradskih asfaltnih saobraćajnica, za šta je izdvojeno 50.000 KM. U Odjeljenju za saobraćaj i puteve istakli su da su obavljeni sanacija donjeg stroja kolovozne konstrukcije,

Opširnije

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.