Tag: sanacija štete

Društvo

Počela sanacija mosta u Srpskim toplicama

28. 07. 2017. | 10:30

Danas su počeli radovi na sanaciji mosta u Srpskim toplicama, zbog čega je do 1. avgusta (do 20 časova) obustavljen saobraćaj za sva vozila preko mosta. Kako su potvrdili u Odjeljenju za saobraćaj i puteve, radovi podrazumijevaju sanaciju kolovoza, odnosno

Opširnije

Društvo

Sanirano oštećenje na glavnoj saobraćajnici

13. 03. 2017. | 19:40

Sanirano je oštećenje koje je nastalo na glavnoj saobraćajnici u naselju Debeljaci usljed prošlosedmičnih bujica, kada se obližnji potok izlio na saobraćajnicu i prekinuo saobraćajnu komunikaciju na nekoliko dana. “Godinama imamo problema s ovim potokom. Usljed jačih kiša voda se

Opširnije

Aktuelno

Milioni za sanaciju štete od poplava

22. 11. 2014. | 14:01

Republički štab za vanredne situacije naredio je isplatu više miliona maraka za sanaciju štete nastale u poplavama, a sav novac biće utrošen za sanaciju kanala, nasipa i uređenje obala kako bi se smanjila opasnost od novih poplava, te rekonstrukciju puteva.

Opširnije

Društvo

Sanacija klizišta spasila kuće u Česmi

14. 11. 2014. | 19:59

Klizište u naselju Česma, u Ulici Zdravka Dejanovića, koje je ugrozilo nekoliko kuća, privremeno je sanirano, a pravo rješenje ovog problema nekoliko mještana čije su kuće ugrožene mogli bi, kako kažu, dočekati sljedeće godine.

Opširnije

Društvo

Voda napravila kanale na Petrićevcu

21. 08. 2014. | 19:38

Mještani naselja Petrićevac žale se na velike kanale koje su napravile voda i kiša u Ulici kralja Aleksandra Prvog Karađorđevića, a najveći problem je, kako kažu, na dijelu žutog mosta prema naselju Motike.

Opširnije

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.