Tag: sanacija štete

Društvo

Počela sanacija mosta u Srpskim toplicama

28. 07. 2017. | 10:30

Danas su počeli radovi na sanaciji mosta u Srpskim toplicama, zbog čega je do 1. avgusta (do 20 časova) obustavljen saobraćaj za sva vozila preko mosta. Kako su potvrdili u Odjeljenju za saobraćaj i puteve, radovi podrazumijevaju sanaciju kolovoza, odnosno

Opširnije

Društvo

Sanirano oštećenje na glavnoj saobraćajnici

13. 03. 2017. | 19:40

Sanirano je oštećenje koje je nastalo na glavnoj saobraćajnici u naselju Debeljaci usljed prošlosedmičnih bujica, kada se obližnji potok izlio na saobraćajnicu i prekinuo saobraćajnu komunikaciju na nekoliko dana. “Godinama imamo problema s ovim potokom. Usljed jačih kiša voda se

Opširnije

Aktuelno

Milioni za sanaciju štete od poplava

22. 11. 2014. | 14:01

Republički štab za vanredne situacije naredio je isplatu više miliona maraka za sanaciju štete nastale u poplavama, a sav novac biće utrošen za sanaciju kanala, nasipa i uređenje obala kako bi se smanjila opasnost od novih poplava, te rekonstrukciju puteva.

Opširnije

Društvo

Sanacija klizišta spasila kuće u Česmi

14. 11. 2014. | 19:59

Klizište u naselju Česma, u Ulici Zdravka Dejanovića, koje je ugrozilo nekoliko kuća, privremeno je sanirano, a pravo rješenje ovog problema nekoliko mještana čije su kuće ugrožene mogli bi, kako kažu, dočekati sljedeće godine.

Opširnije

Društvo

Voda napravila kanale na Petrićevcu

21. 08. 2014. | 19:38

Mještani naselja Petrićevac žale se na velike kanale koje su napravile voda i kiša u Ulici kralja Aleksandra Prvog Karađorđevića, a najveći problem je, kako kažu, na dijelu žutog mosta prema naselju Motike.

Opširnije