Tag: Rekavice

Društvo

Dva mečeta lutaju Rekavicama

30. 07. 2017. | 10:57

Dva mečeta kako lutaju u potrazi za hranom sinoć su viđena kod takozvane “Garave stijene” u Rekavicama. Mještani kažu da su ih u posljednjih par dana vidjeli nekoliko puta.

Opširnije

Društvo

Zašto je još jedan medvjed platio glavom?

26. 07. 2017. | 20:54

Zašto smo ponovo ubili medvjeda, čemu nam onda služi puška za uspavljivanje, do koje smo, sjetimo se, došli na jedvite jade? Da li je drugačije rješenje bilo moguće? O tome građani na društvenim mrežama bruje od sinoć. Poslije višednevne panike

Opširnije

Društvo

Gradonačelnik pustio u rad novoizgrađenu trafo-stanicu u Rekavicama

26. 07. 2017. | 17:10

Gradonačelnik Banjaluke Igor Radojičić, pustio je danas u rad novoizgrađenu trafo-stanicu u Rekavicama, zaselak Maksimovići. Nova trafo-stanica obezbjediće poboljšano i stabilnije napajanje električnom energijom za 40 domaćinstava. Ukupna vrijednost investicije, koju je realizovalo preduzeće Elektrokrajina, iznosi preko 30.000 KM. “Ono

Opširnije

Društvo

Odstrijeljen medvjed u Rekavicama! (Foto)

25. 07. 2017. | 19:21

Mrki medvjed koji je prije nekoliko dana napao Milu Kasapovića iz Rekavica odstrijeljen je nešto iza 18 časova. Kako je ATV-u potvrđeno iz Lovačkog udruženja “Zmijanje”, medvjed je odstrijeljen na području Rekavica, gdje je viđen i danas oko 11 časova.

Opširnije

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.