Tag: Rekavice

Društvo

Otvoren vodovod Rekavice-Blagojevići

28. 10. 2018. | 14:57

Gradonačelnik Banjaluke Igor Radojičić danas je svečano otvorio vodovod Rekavice-Blagojevići, čime je omogućeno snabdijevanje vodom za više 50 domaćinstava banjalučkih zaselaka Lakići, Blagojevići i Bojanići.

Opširnije

Društvo

Dva mečeta lutaju Rekavicama

30. 07. 2017. | 10:57

Dva mečeta kako lutaju u potrazi za hranom sinoć su viđena kod takozvane “Garave stijene” u Rekavicama. Mještani kažu da su ih u posljednjih par dana vidjeli nekoliko puta.

Opširnije

Društvo

Zašto je još jedan medvjed platio glavom?

26. 07. 2017. | 20:54

Zašto smo ponovo ubili medvjeda, čemu nam onda služi puška za uspavljivanje, do koje smo, sjetimo se, došli na jedvite jade? Da li je drugačije rješenje bilo moguće? O tome građani na društvenim mrežama bruje od sinoć. Poslije višednevne panike

Opširnije

Društvo

Gradonačelnik pustio u rad novoizgrađenu trafo-stanicu u Rekavicama

26. 07. 2017. | 17:10

Gradonačelnik Banjaluke Igor Radojičić, pustio je danas u rad novoizgrađenu trafo-stanicu u Rekavicama, zaselak Maksimovići. Nova trafo-stanica obezbjediće poboljšano i stabilnije napajanje električnom energijom za 40 domaćinstava. Ukupna vrijednost investicije, koju je realizovalo preduzeće Elektrokrajina, iznosi preko 30.000 KM. “Ono

Opširnije

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.