Tag: Rebrovac

Društvo

Korigovan način rada semafora na Rebrovcu

19. 11. 2018. | 10:42

Na osnovu analize koja je urađena nakon izgradnje kružne raskrsnice na Rebrovcu, definisan je novi plan rada semaforskog uređaja na raskrsnici ulica Dr Vojislava Đede Kecmanovića – Stepe Stepanovića, te je semaforski uređaj opet stavljen u funkciju.

Opširnije

Društvo

Apel sa Starčevice, prelazak ulice postao poduhvat!

30. 06. 2018. | 16:55

Izgradnja kružnog toka na Rebrovcu stanovnicima Starčevice, ako je suditi prema brojnim reakcijama, donijela je više štete nego koristi. Redakciji jednog banjalučkog portala stiglo je još jedno dobronamjerno ali puno strijepnji, obraćanje koje prenosimo u cjelini:

Opširnije

Društvo

Kružni tok na Rebrovcu do 15. juna

4. 06. 2018. | 18:07

Završetak izgradnje kružnog toka kod rebrovačke crkve i spajanja istočnog tranzita, ali i početak gradnje novog Zelenog mosta očekujemo 14. ili 15. juna, rekao je gradonačelnik Igor Radojičić.

Opširnije

Društvo

Kružni tok na Rebrovcu čeka samo građevinsku dozvolu

13. 10. 2017. | 13:59

Javno preduzeće “Putevi RS” potpisalo je ugovor o izgradnji kružnog toka na raskrsnici kod Rebrovačke crkve sa konzorcijumom “Kozaraputevi” i “Prijedor-putevi” ali početak izgradnje čeka građevinsku dozvolu. Taj dokument treba da Gradska uprava zatraži od Ministarstva za prostorno uređenje i

Opširnije

Društvo

Teško povrijeđen pješak u Banjaluci

3. 10. 2017. | 10:14

Pješak iz Banjaluke čiji su inicijali B.D. teško je povrijeđen u saobraćajnoj nezgodi u banjalučkom naselju Rebrovac kada ga je udarilo teretno vozilo marke folksvagen kojim je upravljalo lice čiji su inicijali M.G. iz Čelinca.

Opširnije

Društvo

Banjalučanin teško povrijeđen kod Rebrovačkog mosta

12. 11. 2016. | 11:22

Pedesetjednogodišnji Banjalučanin B.M. teže je povrijeđen u saobraćajnoj nezgodi kod Rebrovačkog mosta u ovom gradu, a medicinska pomoć ukazana mu je u Univerzitetskom kliničkom centru Republike Srpske, rečeno je u Centru javne bezbjednosti Banjaluka. Nezgoda se dogodila sinoć oko 21.40

Opširnije

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.