Tag: putevi

Aktuelno

Saobraćaj otežan, kolovozi u BiH mokri i klizavi

10. 11. 2019. | 09:01

“Na putevima u Republici Srpskoj i Federaciji BiH (FBiH) jutros se vozi otežano, po mokrim i klizavim kolovozima, a vozačima se skreće pažnja da budu oprezni, jer oštećenja nisu vidljiva zbog vode, a postoji i mogućnost odrona”, saopšteno je iz

Opširnije

Aktuelno

Vozači oprez: Putevi pretežno mokri i klizavi

7. 11. 2019. | 10:26

Na većini puteva u Republici Srpskoj i Federaciji BiH vozi se po pretežno mokrim i klizavim kolovozima, a opreznija vožnja neophodna je na dionicama koje prolaze kroz usjeke i pored kamenih kosina zbog mogućih odrona zemlje i kamenja na kolovoz.

Opširnije

Društvo

Obnovljeni putevi u Piskavici

25. 09. 2019. | 10:16

U okviru radova na rekonstrukciji lokalnih i nekategorisanih puteva, ovih dana je postavljeno novih 300 metara asfalta u Piskavici, potvrđeno je u Odjeljenju za saobraćaj i puteve.

Opširnije

Aktuelno

Foto vijest: Oprezno preko Vlašića

4. 05. 2019. | 20:55

Vozačima koji se ovih dana zapute od Banjaluke prema Sarajevu i jugu BiH – preko Vlašića – preporučujemo maksimalan oprez. Vožnju usporavaju brojni radovi na rehabilitaciji ove dionice do i nakon Kneževa. Radove izvodi banjalučka “Niskogradnja” a rok za završetak

Opširnije

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.