Tag: Potok

Društvo

Banjaluka: Nakon tri godine potekla voda u česmama

8. 10. 2017. | 09:53

“Mještani ulice Pere Drljače u banjalučkom naselju Potok konačno su dobili vodu”, saopštio je banjalučki odbornik Draško Stanivuković. Stanovnici ovog dijela grada, udaljenog nešto više od dva kilometra od samog centra, ostali su bez vode još prije tri godine, za

Opširnije

Društvo

Banjalučani strahuju od novih poplava

24. 10. 2016. | 20:34

Marina Miljković iz banjalučkog naselja Potok i dvije godine nakon majskih poplava, strahuje od novih. Kako i neće, kaže, kad od tad ništa nije urađeno da se nova katastrofa spriječi. Obećanjima, tvrdi, više ne vjeruje.

Opširnije

Društvo

Stiže voda u Potok

29. 08. 2015. | 09:03

Mještani iz naselja Potok, koje pripada mjesnoj zajednici Obilićevo II, nakon višemjesečne muke i nemogućnosti vodosnabdijevanja konačno bi mogli da odahnu jer je počela izgradnja vodovodne mreže. Vodovodna mreža koja je uništena u prošlogodišnjim poplavama, kao i nova saobraćajna infrastruktura,

Opširnije

Društvo

Banjaluka: Do zime novi asfalt u naselju Potok

27. 08. 2015. | 16:19

Stanovnici naselja Potok imaće bolje uslove života jer je počela izgradnja dva kilometra vodovodne mreže a do zime biće i presvučeni novim slojem asfalta svi oni dijelovi ulica koje je odnijela ili oštetila bujica u prošlogodišnjim poplavama ili makadamski dijelovi.

Opširnije

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.