Tag: policija RS

Društvo

Lukač otvorio “Policijadu 2019”

13. 04. 2019. | 10:19

Ministar unutrašnjih poslova Republike Srpske Dragan Lukač otvorio je danas u Banjaluci sportske igre radnika Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP), koje se organizuju u okviru obilježavanja Dana Policije Republike Srpske.

Opširnije

Aktuelno

Od 10. decembra pojačane kontrole saobraćaja u Srpskoj

8. 12. 2018. | 11:21

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) Republike Srpske će od ponedjeljka, 10. decembra, vršiti pojačane kontrole saobraćaja na području cijele Republike Srpske, sa posebnim akcentom na brzinu i prisustvo alkohola, opojnih droga ili lijekova u organizmu učesnika u saobraćaju, a s

Opširnije

Aktuelno

Policija saslušala direktora “Puteva RS”

28. 11. 2018. | 18:45

Pripadnici Policijske uprave Istočno Sarajevo provjeravaju informacije u vezi sa saznanjima da su članovi određenih političkih partija osobi iz Pale nudile novac da bi u javnim istupima netačnim podacima diskreditovao rukovodstvo ove uprave. 

Opširnije

Aktuelno

Lukač: Prioritet formiranje rezervnog sastava policije

18. 11. 2018. | 10:43

Ministar unutrašnjih poslova Republike Srpske Dragan Lukač rekao je u intervjuu Srni da je prioritet u radu Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) u predstojećem periodu formiranje rezervnog sastava policije s ciljem efikasnog odgovora na migrantsku krizu i novi priliv migranata koji

Opširnije

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.