Tag: pješačka staza

Društvo

Novi prostor za pješake i bicikliste (Foto)

12. 08. 2019. | 13:35

Uz novu dionicu Istočnog tranzita u Obilićevu izgrađene su obostrane pješačke i biciklističe staze, u okviru projekta „Istočne biciklističke transverzale“ koji se nastavlja izgradnjom novih staza kroz postojeći drvored do kružnog toka kod Rebrovačke crkve.

Opširnije

Društvo

Obnovljen pješački prelaz u ulici Knjaza Miloša

23. 09. 2017. | 10:26

Jesenje iscrtavanje horizontalne saobraćajne signalizacije u gradu teče punom parom, a u petak su pješački prelazi u ulici Knjaza Miloša dobili novo ruho. Iako je farbanje prelaza i ostalih oznaka na kolovozu rađeno u popodnevnim časovima i to na veoma

Opširnije

Društvo

Veseliji pješački prelazi u Banjaluci

4. 09. 2017. | 17:53

Dolaskom septembra počelo je i uređenje horizontalne signalizacije u Banjaluci. Ove godine, prelazi su, ako je sudeći po fotografiji koju je danas objavio gradonačelnik Banjaluke Igor Radojićić na Tviteru, kreativniji u odnosu na one prethodnih godina. “Uređivanje pješačkih prelaza na

Opširnije

Društvo

Glavna ulica pječaška zona do kraja avgusta

14. 07. 2017. | 19:25

Dio Ulice kralja Petra I Karađorđevića, od hotela “Bosna” do Ulice Marije Bursać, i ovog vikenda biće pretvorena u pješačku zonu. Ulica će biti u potpunosti zatvorena za saobraćaj motornih vozila od 18 časova u subotu do 5.30 u ponedjeljak.

Opširnije

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.