Tag: m:tel

Biznis

Drugi dan Forward konferencije: Pametna rješenja

5. 12. 2019. | 20:51

Drugi dan konferencije Forward, 5. decembra, bio je posvećen pametnim rješenjima i Smart City konceptu, tačnije tome šta je sve implementirano u našoj zajednici i kako pametna rješenja mogu optimizirati različite procese i poboljšati kvalitet života svih građana.

Opširnije

Biznis

Studiranje uz m:tel stipendije

28. 11. 2019. | 12:07

Poziv da se studenti elektrotehnike sa tri fakulteta u BiH prijave na konkurs, kompanija m:tel je objavila 5. novembra 2019. godine. I ovoga puta, 15 studenata će imati priliku da ponesu titulu m:stipendiste nove generacije.

Opširnije

Film

Nagrađena najbolja studentska filmska ostvarenja na Dukafestu

25. 11. 2019. | 15:04

Dodjelom nagrada i projekcijom nagrađenih filmova,  24. novembra je u Banjaluci zatvoren Sedmi međunarodni festival studentskog filma – Dukafest. Organizatori festivala su Akademija umjetnosti Univerziteta u Banjaluci i Udruženje za podsticaj i razvoj kulture i umjetnosti КROV, uz podršku Ministarstva

Opširnije

Biznis

Surfuj preko granice

23. 11. 2019. | 16:57

Austrija, Njemačka, Češka, Mađarska, Holandija, Poljska, Slovačka, Rumunija, Grčka, Hrvatska, Luksemburg, Belgija ili Sjedinjene Američke Države. Bez obzira koju od ovih destinacija planiraš da posjetiš do kraja 2019. godine, znaj da na svom putovanju, kao m:tel prepaid (Dopuna) korsinik, u

Opširnije

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.