Tag: karmin

Magazin

Crveni karmin za svaku priliku

24. 02. 2019. | 13:09

Svaka žena treba da ima crveni karmin zato što on nikada neće izaći iz mode i ujedno predstavlja najveći simbol ženstvenosti. Primarni cilj mu je da skrene pažnju na vaše usne, pa vam dodatni asesoari nisu potrebni. Za svaku boju

Opširnije

Magazin

Šta omiljeni karmin govori o vama?

20. 03. 2018. | 18:57

Svaka od vas ima omiljeni karmin koji voli da nosi svakodnevno ili u nekim izuzetnim prilikama. Ipak, nijansa ruža koju najčešće birate govori ponešto i o vašem karakteru. Evo koja su značenja najpopularnijih nijansi karmina.

Opširnije

Magazin

Kako izabrati pravi tamni ruž?

13. 08. 2016. | 14:20

Tamni ruž se vraća i ove jeseni, ali, kako znati koja je vaša prava nijansa? Najbolje ju je odabrati prema podtonu, a za početak morate znati da postoje četiri podtona tamnocrvenog ruža: roza, smeđi, plavi i crveni.

Opširnije

Zdravi kutak

Karmini su opasni po zdravlje

3. 10. 2015. | 13:39

Da li ste znali da se u većini ruževa nalazi i malo metala, koji se ovim putem unosi u organizam? U gotovo svakom karminu pronađeno je najmanje osam vrsta metala, od kojih su najopasniji za zdravlje kadmijum i aluminijum, pokazuje

Opširnije

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.