Tag: Kanjon Tijesno

Društvo

Magija hoda na 400 metara iznad ambisa

14. 09. 2019. | 16:40

“Dril end čil” festival u čijem je središtu hod po traci, jedinstveni adrenalinski poduhvat na 400 metara iznad kanjona Tijesno, okupio je svjetske penjače i moderne akrobate, poznate kao “hajlajnere” koje je oduševila ljepota Vrbasa i prirode koja ga okružuje.

Opširnije

Društvo

Obustava saobraćaja u kanjonu Tijesno

5. 09. 2019. | 12:46

Saobraćaj će od sutra do 15. septembra biti povremeno obustavljan na lokaciji kanjona Tijesno, dionica Karanovac-Crna Rijeka, povodom održavanja penjačkog Festivala “Drill and Chill”, saopšteno je iz Auto-moto saveza (AMS) Republike Srpske.

Opširnije

Društveni događaji

Ekološka regata u kanjonu Tijesno

5. 08. 2019. | 14:13

U okviru Inicijative za Čist Vrbas sutra se u kanjonu Tijesno održava ekološka regata, koju organizuje Rafting klub Kanjon i čiji će članovi zajedno sa  ljubiteljima prirode i ekolozima čistiti rijeku Vrbas i njeno priobalje na ovom lokalitetu.

Opširnije

Društvo

Obnavljaju slalom stazu za kajakaše

22. 07. 2019. | 11:35

Obnova slalom staze na Vrbasu u kanjonu Tijesno je pri kraju, a sve kako bi se obezbijedili što bolji uslovi za održavanje Svjetskog prvenstva za za juniore i seniore do 23 godine u kajaku i kanuu na divljim vodama.

Opširnije

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.