Tag: kamion

Aktuelno

Novi propisi donose bolje sutra za kamiondžije

12. 12. 2018. | 11:09

Posao vozača kamiona izuzetno je težak i krajnje je vrijeme da EU konačno usvoji pravila po kojima bi nam koliko-toliko ublažili napore s kojima se svakodnevno susrećemo za volanom i mimo njega, ističe Slaven Nikolić (28) iz Teslića, zaposlen u

Opširnije

Aktuelno

Prevoznici voze ivicom provalije

22. 02. 2018. | 16:49

Opstanak prevoznika u Srpskoj doveden je u pitanje jer su suočeni sa odlaskom vozača, nelojalnom konkurencijom i nekažnjavanjem nesavjesnih poslodavaca od strane inspekcije i policije.

Opširnije

Aktuelno

Kamion karta za inostranstvo

23. 01. 2018. | 12:26

U većini auto-škola širom BiH u posljednje vrijeme povećan je interes kandidata za sticanje vozačke dozvole za kamion, koja im nakon stečenog iskustva olakšava odlazak u inostranstvo i donosi daleko veću zaradu nego sad.

Opširnije

Aktuelno

Laktaši: Šljunak sa kamiona oštetio osam vozila

18. 08. 2017. | 12:26

Protiv četrdesetogodišnjeg muškarca iz Prnjavora, čiji su inicijali Ž.R, podnesen je izvještaj nadležnom sudu zbog nebezbjednog prevoza šljunka na kamionu, koji se tokom transporta rasipao i oštetio osam automobila, pričinivši znatnu materijalnu štetu. Nezgoda se dogodila sinoć oko 18.40 časova

Opširnije

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.