Tag: JP “Putevi RS”

Aktuelno

Policija saslušala direktora “Puteva RS”

28. 11. 2018. | 18:45

Pripadnici Policijske uprave Istočno Sarajevo provjeravaju informacije u vezi sa saznanjima da su članovi određenih političkih partija osobi iz Pale nudile novac da bi u javnim istupima netačnim podacima diskreditovao rukovodstvo ove uprave. 

Opširnije

Aktuelno

Nešića terete da je naredio asfaltiranje dvorišta

13. 10. 2018. | 08:59

Policija tereti Nenada Nešića (39), v.d. direktora “Puteva Republike Srpske”, da je Dobrivoju Bratiću, direktoru “Ilidžaputeva”, zaprijetio smjenom ukoliko ne asfaltira dvorišta i pristupne puteve građanima na području Istočnog Novog Sarajeva i Istočne Ilidže.

Opširnije

Aktuelno

Borba Čorokala i Kaje odlaže uklanjanje naplatnih kućica

25. 12. 2017. | 20:06

Uklanjanje nezakonito postavljenih naplatnih kućica u Glamočanima još se ne nazire, jer je konzorcijum „Prijedorputevi“ i „Kozaraputevi“, nezadovoljan „formalnim uslovima“, uložio žalbu na tender „Puteva Republike Srpske“ koji su ovaj posao težak 1,3 miliona KM dodijelili „MG Mindu“ biznismena Mladena

Opširnije

Aktuelno

Naplatne kućice nestaju do kraja 2017.

25. 08. 2017. | 13:15

Naplatne kućice na magistralnom putu Banjaluka – Klašnice, koje su sagrađene na pogrešnom mjestu i nikada nisu korišćene, uskoro će postati prošlost, jer preduzeće “Putevi RS” početkom septembra raspisuje tender za njihovo uklanjanje. Gradnju naplatnih kućica u Glamočanima preduzeće “Putevi

Opširnije

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.