Tag: Jelena Đoković

Magazin

Facebook snima film o Đokovićima!

19. 09. 2019. | 17:16

Britanska ekipa, sa brojnom opremom, bogatim iskustvom i željom da šampiona, njegovu suprugu i Fondaciju predstave svijetu, stigla je u Srbiju da za Facebook snimi dokumentarac o Novaku Đokoviću!

Opširnije

Aktuelno

Uhapšen i drugi otmičar djede Jelene Đoković

29. 07. 2018. | 16:32

Pripadnici MUP-a uhapsili su danas Dragana J. (38) iz Beograda zbog sumnje da je zajedno sa Branislavom M. izvršio krivično delo iznude u pokušaju, odnosno da je učestvovao u otmici Milosava Radosavljevića, djeda Jelene Đoković, piše Blic.

Opširnije

Aktuelno

Otmicu Jeleninog djede planirao još u zatvoru

29. 07. 2018. | 10:27

Pripadnici MUP Srbije su u subotu tokom noći uhapsili Branislava M. (36), iz Sremske Mitrovice, osumnjičenog da je oteo Milosava Radisavljevića (80), iz Ljiga, djedu Jelene Đoković, supruge srpskog teniskog asa Novaka Đokovića. Policija je pronašla i određene predmete koji

Opširnije

Aktuelno

Uhapšen osumnjičeni otmičar djede Jelene Ðoković

28. 07. 2018. | 13:13

Pripadnici MUP Srbije tokom noći uhapsili su Branislava M. (36) iz Sremske Mitrovice koji se sumnjiči da je izvršio krivično djelo iznude u pokušaju, odnosno otmice djede Jelene Ðoković u Ljigu, saopštio je danas ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović.

Opširnije

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.