Tag: Jelena Đoković

Aktuelno

Uhapšen i drugi otmičar djede Jelene Đoković

29. 07. 2018. | 16:32

Pripadnici MUP-a uhapsili su danas Dragana J. (38) iz Beograda zbog sumnje da je zajedno sa Branislavom M. izvršio krivično delo iznude u pokušaju, odnosno da je učestvovao u otmici Milosava Radosavljevića, djeda Jelene Đoković, piše Blic.

Opširnije

Aktuelno

Otmicu Jeleninog djede planirao još u zatvoru

29. 07. 2018. | 10:27

Pripadnici MUP Srbije su u subotu tokom noći uhapsili Branislava M. (36), iz Sremske Mitrovice, osumnjičenog da je oteo Milosava Radisavljevića (80), iz Ljiga, djedu Jelene Đoković, supruge srpskog teniskog asa Novaka Đokovića. Policija je pronašla i određene predmete koji

Opširnije

Aktuelno

Uhapšen osumnjičeni otmičar djede Jelene Ðoković

28. 07. 2018. | 13:13

Pripadnici MUP Srbije tokom noći uhapsili su Branislava M. (36) iz Sremske Mitrovice koji se sumnjiči da je izvršio krivično djelo iznude u pokušaju, odnosno otmice djede Jelene Ðoković u Ljigu, saopštio je danas ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović.

Opširnije

Aktuelno

Detalji otmice djeda Jelene Đoković

27. 07. 2018. | 11:10

Dragan Lazarević, predsjednik opštine Ljig, rekao je za “Blic” da su SMS poruke u kojima je traženo dva miliona evra za otkup Miloslava Radosavljevića, djeda Novakove supruge, razbojnici koji su ga opljačkali slali sa djedinog telefona.

Opširnije

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.