Tag: izgradnja

Društvo

Do 1. oktobra nova dionica Istočnog tranzita

19. 07. 2019. | 13:35

Nova dionica Istočnog tranzita na Obilićevu, posljednja preostala do spajanja sa dionicom u pravcu novog mosta na Vrbasu na jesen će biti u potpunosti izgrađena i puštena u saobraćaj, potvrdili su u Odjeljenju za saobraćaj i puteve.

Opširnije

Društvo

Dižu se temelji novog dijela vrtića Kolibri

18. 07. 2019. | 14:14

Izgradnja novog vrtića u naselju Lazarevo, koji bi trebao primiti 170 mališana iz ovog naselja, je u toku, a do kraja iduće sedmice, trebalo bi da budu izgrađeni temelji za dogradnju novog dijela „Kolibrija“, nakon čega će se pristupiti daljim

Opširnije

Društveni događaji

Uskoro asfaltiranje novog mosta u Dragočaju

15. 07. 2019. | 12:32

Izgradnja novog mosta u Dragočaju, u okviru investicionog ciklusa “Banjaluka se gradi”, jednog od najvećih investicionih projekata u ovom naselju, odvija se predviđenom dinamikom, a uskoro će početi postavljanje ivičnjaka i priprema za izradu asfaltnih slojeva na mostu.

Opširnije

Društvo

Od petka još jedan kružni tok

8. 07. 2019. | 15:01

Novi kružni tok u naselju Obilićevo, na ukrštanju Istočnog tranzita sa Krfskom ulicom u petak bi trebao biti pušten u funkciju, potvrđeno je u Odjeljenju za saobraćaj i puteve.

Opširnije

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.