Tag: iPhone

Magazin

Razmislite još jednom hoćete li kupiti novi iPhone

25. 03. 2019. | 17:09

Imao sam priliku vidjeti iPhone, koga je koristio konsultant jedne velike svjetske IT kompanije i malo proletjeti kroz njegov meni. Ukratko – cca 150 instaliranih poslovnih aplikacija, uglavnom razvijenih od te iste IT kompanije, grupisanih u foldere prema namjeni. Sve mu

Opširnije

Magazin

Da li je ovo novi iPhone XI? (Video)

22. 01. 2019. | 18:48

I pored toga što postoji velika vjerovatnoća da se novi model Appleovog iPhonea neće pojaviti prije kraja ljeta ili početka jeseni ove godine, glasine i nagađanja o tom uređaju već uveliko počele da kruže internetom.

Opširnije

Magazin

Dual SIM iPhone modeli već ove godine?

1. 08. 2018. | 15:58

Apple bi mogao da doda veoma traženu funkciju na najmanje jedan od tri iPhone-a koje priprema za ovu jesen. Riječ je o podršci za istovremeno korišćenje dve SIM kartice, nešto što je vrlo popularno na određenim tržištima, ali ne toliko u SAD-u gdje je

Opširnije

Magazin

Nove besplatne verzije aplikacija u App Store-u

7. 06. 2018. | 17:02

Apple je promijenio neke od smjernica za ocjenjivanje aplikacija u App Store-u. Zahvaljujući tim novim odredbama, korisnici su dobili besplatne trial verzije aplikacija, razjašnjena je situacija oko multiplatformskih usluga, a uvedene su i nove mjere zaštite korisničkih podataka.

Opširnije

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.