Tag: Facebook

Magazin

Noviteti na Fejsbuku

22. 10. 2019. | 16:43

Prilikom logovanja na tu društvenu mrežu, nekim korisnicima na ekranu “iskače” pop-up prozor sa pitanjem da li žele da li isprobaju novi dizajn Fejsbukovih stranica.

Opširnije

Magazin

Facebook lansirao novu aplikaciju

5. 10. 2019. | 10:41

Facebook je lansirao novu aplikaciju pod nazivom Threads ili tačnije Threads From Instagram. Kako ime sugeriše, riječ je o Instagramovom spin offu čija je primarna uloga dijeljenje fotografija i poruka sa bliskim prijateljima.

Opširnije

Magazin

Facebook ukida brojanje lajkova

27. 09. 2019. | 18:56

Ono što se činilo nemogućim upravo se testira – Facebook sklanja lajkove ispod objava ne bi li nam pomogao da se osjećamo bolje. Znamo da su ljudi na društvenim mrežama “odlijepili“ u velikom broju i da mnoge, koje lično poznajemo,

Opširnije

Magazin

Facebook snima film o Đokovićima!

19. 09. 2019. | 17:16

Britanska ekipa, sa brojnom opremom, bogatim iskustvom i željom da šampiona, njegovu suprugu i Fondaciju predstave svijetu, stigla je u Srbiju da za Facebook snimi dokumentarac o Novaku Đokoviću!

Opširnije

Magazin

Facebook ukida automatsko prepoznavanje lica

4. 09. 2019. | 20:05

Facebook je saopštio da “gasi” softver za prepoznavanje i identifikaciju lica prijatelja na fotografijama koje su postavili na zidu korisnika koji im automatski sugeriše da ih “taguje”, pa će korisnici morati lično da ga aktiviraju.

Opširnije

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.