Tag: Evropa

Zanimljivosti

Evropski grad sa 26 izvora

21. 07. 2019. | 16:23

Vizbaden je jedan od najstarijih termalnih gradova Evrope. Za taj grad se vezuje priča o kockanju Dostojevskog, ali i mnogih zanimljivih lokacija koje bi trebalo da posjeti svako ko tamo dođe.

Opširnije

Aktuelno

Ratko Mladić prebačen u bolnicu

12. 07. 2019. | 12:12

“General Ratko Mladić prebačen je iz zatvorske jedinice u haškom pritvoru u bolnicu, gdje će mu zbog pogoršane zdravstvene situacije biti urađeni specijalistički pregledi”, rekao je generalov sin Darko Mladić.

Opširnije

Aktuelno

Uhapšen jedan od najtraženijih bjegunaca u Evropi

9. 06. 2019. | 14:35

Jedan od najtraženijih evropskih bjegunaca, Kristofer Gest Mor, koji je 16 godina bio u bjekstvu, uhapšen je na Malti zbog brutalnog ubistva u Velikoj Britaniji, saopštila je Nacionalna kriminalistička agencija. Kako prenosi BBC, Mor (41) je napustio Veliku Britaniju nakon

Opširnije

Aktuelno

BiH još daleko od briselskih vrata

30. 05. 2019. | 13:00

Zvanični Brisel objelodanio je juče uslove koje BiH mora da ispuni da bi napredovala na putu ka članstvu u Evropskoj uniji i započela pregovore o pristupanju, a upućeni naglašavaju da su domaći lideri dobili izuzetno teške zadatke i da je

Opširnije

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.