Tag: Doboj

Aktuelno

Medvjedica Maša atrakcija kod Doboja (Foto)

20. 07. 2019. | 10:22

Ni netaknuta priroda, zanimljiv krajolik i ćudljiva planina Ozren nisu privukli toliku pažnju posjetilaca i učesnika na otvaranju likovne kolonije “Krčmarica” na Okolištima, dvadesetak kilometara udaljenim od Doboja, koliko tromjesečna medvjedica Maša, koja je u svom kavezu grickala užinu.

Opširnije

Aktuelno

Detalji pucnjave u centru Doboja

5. 07. 2019. | 20:29

Pucnjava iz pištolja, usred bijela dana, u centru Doboja. Sve to naočigled prolaznika. Na sreću niko nije provrijeđen, ali prizor koji su mnogi vidjeli, nikog nije ostavio ravnodušnim.

Opširnije

Aktuelno

Pucnjava u Doboju, uhapšena dva lica

5. 07. 2019. | 13:38

Dobojska policija uhapsila je lica čiji su inicijali A.S. i G.M. iz Doboja tokom potjere koja je uslijedila nakon što je A.S. ispalio dva hica iz pištolja u pravcu G.M, rečeno je u Policijskoj upravi Doboj.

Opširnije

Aktuelno

Trovanje u Doboju: Kuhinja nije izvor zaraze

1. 07. 2019. | 19:49

Izolovana salmonela iz nalaza pacijenata koji su, usljed stomačnih problema, zbrinuti u dobojskoj Opštoj bolnici, nakon trovanja hranom u piceriji “San Remo” prošlog utorka u Doboju, nije iz kuhinje te picerije, a razloge trovanja većeg broja ljudi treba tražiti na

Opširnije

Aktuelno

Automobilom usmrtio komšiju

22. 06. 2019. | 12:58

Dragan Dobrilović (56) iz Zarječe kod Doboja poginuo je kada ga je udario automobil na lokalnom putu u ovom mjestu, potvrđeno je agencijama u Policijskoj upravi Doboj.

Opširnije

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.