Tag: Autobus

Aktuelno

Maloljetnik oteo autobus u Beogradu

15. 10. 2019. | 11:01

Mladić, prema nezvaničnim informacijama maloljetnik, juče u popodnevnim satima, u toku taksi blokade, ukrao je autobus na liniji 59 u Beogradu, koji drži Konzorcijum privatnih prevoznika, i njime se malo provozao.

Opširnije

Društvo

Uskoro izmjena pet autobuskih linija

19. 09. 2019. | 11:47

Zahvaljujući ulaganjima u saobraćajnu infrastrukturu, uskoro će biti promijenjen režim saobraćaja u više ulica i izmijenjena trasa kretanja autobusa na pet gradskih linija. Ovim izmjenama, želi se postići bolja povezanost između naselja i efikasniji sistem javnog prevoza.

Opširnije

Aktuelno

Putnici u javnom prevozu ugroženi zbog vrućine

19. 06. 2019. | 10:21

Zbog nepodnošljive vrućine u vozilima javnog prevoza koja nemaju klima-uređaje, u mnogima od njih najugroženiji su stariji putnici, kao i djeca, te je Udruženje roditelja maloljetne djece u BiH pokrenulo inicijativu da se u vozila javnog prevoza u Sarajevu ugrade

Opširnije

Aktuelno

Vozač autobusa sa djecom bio pijan

30. 04. 2019. | 16:55

Pravovremenom reakcijom pripadnika PS Bratunac, koji su izvršili alkotestiranje, isključen je pijani vozač koji je autobusom trebao da preveze učenike iz područne škole u MZ Glogova na jednodnevni izlet u Tuzlu.

Opširnije

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.