Tag: AMS RS

Aktuelno

Kolovozi klizavi, magla smanjuje vidljivost

24. 11. 2019. | 09:13

Na području Prijedora jutros je zbog magle vidljivost smanjena na 10 do 30 metara, a ima je i na drugim putnim pravcima koji prolaze kroz kotline, pored rijeka, te u višim predjelima, saopšteno je iz Auto-moto saveza Republike Srpske.

Opširnije

Aktuelno

Kolovozi vlažni, oprez zbog magle i odrona

17. 11. 2019. | 09:51

Na većini puteva u Republici Srpskoj i Federaciji BiH /FBiH/ jutros se vozi po mjestimično vlažnim kolovozima, a vozačima sa savjetuje dodatan oprez zbog smanjene vidljivosti i povećane opasnosti od odrona, saopšteno je iz Auto-moto saveza /AMS/ Srpske.

Opširnije

Aktuelno

Saobraćaj otežan, kolovozi u BiH mokri i klizavi

10. 11. 2019. | 09:01

“Na putevima u Republici Srpskoj i Federaciji BiH (FBiH) jutros se vozi otežano, po mokrim i klizavim kolovozima, a vozačima se skreće pažnja da budu oprezni, jer oštećenja nisu vidljiva zbog vode, a postoji i mogućnost odrona”, saopšteno je iz

Opširnije

Aktuelno

Vozači oprez: Putevi pretežno mokri i klizavi

7. 11. 2019. | 10:26

Na većini puteva u Republici Srpskoj i Federaciji BiH vozi se po pretežno mokrim i klizavim kolovozima, a opreznija vožnja neophodna je na dionicama koje prolaze kroz usjeke i pored kamenih kosina zbog mogućih odrona zemlje i kamenja na kolovoz.

Opširnije

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.