Šumaherova menadžerka otkrila njegovu veliku želju prije nezgode

Objavljeno: 3. 12. 2018 u 18:26h

O zdravstvenom stanju zvijezde Formule 1 Mihaela Šumahera fanovi vijesti dobijaju na kapaljku, a njegova menadžerka Sabina Kem otkrila je razlog za to.

“Mediji uopšte nisu imali priliku da izvještavaju o Mihaelovom i Korininom privatnom životu. Na primjer, kad je bio u Švajcarskoj, on je bio samo još jedna privatna osoba. U jednom dugom razgovoru Mihael mi je rekao: ‘Ne moraš da me zoveš iduće godine, povlačim se iz javnosti’. Mislim da je to bio njegov tajni san, da jednog dana samo nestane. Upravo zbog toga i danas želim da poštujem njegove želje i ne želim da o njemu bilo što procuri u javnost”, prenosi njene riječi “Mirror”.

Nedavno je u javnost procurilo pismo Mihaelove supruge u kojem je njemačkom muzičaru zahvalila na pjesmi koju je posvetio njenom suprugu, a to je jedna od rijetkih prilika kada je progovorila o njemu.

Jedan od Mihaelovih rođaka otkrio je da se on još uvijek nalazi u teškom stanju, te da sjedi u invalidskim kolicima i plače.

Pretpostavlja se da se Šumaher trenutno nalazi pod velikom pažnjom medicinskih stručnjaka u svom luksuznom domu nedaleko od jezera Ženeva u Švajcarskoj.

Izvor: Nezavisne

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/sumaherova-menadzerka-otkrila-njegovu-veliku-zelju-prije-nezgode/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])