Zaravinas: Čast igrati u ovoj istorijskoj dvorani!

Objavljeno: 8. 9. 2019 u 14:40h

Strateg Olimpijakosa pohvalno je govorio o Boriku, ambijentu, ali i Borčevim mladim igračima, koji su pružili dostojan otpor.

Rukometaši Borac m:tel-a poraženi su sinoć u drugoj utakmici prvog kola Kupa EHF od grčkog Olimpijakosa rezultatom 25:30 te se poslije neuspjeha u Atini (30:21) oprašta od evropske scene za ovu sezonu, dok će tim iz Pireja u drugoj rundi, u oktobru, izaći na megdan rumunskoj Politehnici iz Temišvara.

Šef stručnog štaba atinskog kluba Georgios Zaravinas zahvalio se Borcu i svima u Banjaluci na gostoprimstvu, te izrazio zadovoljstvo ambijentom i činjenicom da je njegov klub nastupio u banjalučkom hramu sporta.

”Za nas je bilo sjajno iskustvo igrati u ovoj istorijskoj dvorani, u kojoj je Borac osvajao i evropske trofeje, i pred ovom sjajnom grupom navijača. Želim da čestitam mojim igračima jer nama je ovo do sada tek treća utakmica u sezoni, uz jednu prijateljsku i prvu zvaničnu prošlog vikenda, i vjerujem da ćemo biti još bolji kako vrijeme bude odmicalo”, naveo je trener gostujućeg sastava Georgios Zaravinas, ne propustivši, svakako, priliku da čestita i rivalu, rukometašima Borac m:tel-a.

”Kao što i sami znate, nedostajala su im četiri kvalitetna igrača, ali momci koji su nastupili su se snažno borili i smatram da je publika koja je došla imala šta da vidi u ovom duelu.”

Izvor: Mondo/ Dragan Šutvić

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/rukomet/zaravinas-cast-igrati-u-ovoj-istorijskoj-dvorani/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])