Vučević stigao u Banjaluku

Objavljeno: 24. 7. 2019 u 20:29h

Rukometaši Banjalučkog Borca počeli su sa pripremama za narednu sezonu, a prozivku je u sportskoj dvorani Borik obavio trener Mirko Mikić.

Pivot  Nemanja Vučićević koji je još  prije mjesec dana najavljen kao pojačanje Borca za narednu sezonu, danas je i zvanično postao član Banjalučana. On je danas stavio paraf na ugovor sa banjalučkim klubom dodavši da su ciljevi jasni, dupla kruna u BiH i što bolji nastup na evropskoj sceni.

Podsjećamo Borac svoj prvi meč u EHF Kupu igra protiv Olimpijakosa.

Pored Vučeviča, zvanično novi igrači u timu iz Gospodske su bekovi Giljerme Linjareš de Souza i Nikola Jeremić.

Od igrača koji su u prošloj sezoni nosili dres Borca u klubu ostaju  Goran Daničić, Miloš Nježić, Slađan Subotić, Srđan Savić, Milan Dakić, Bojan Rađenović, Vladan Đurđević i Stefan Miljković dok su Borac napustili Dean Šešić, Srđan Mijatović, Haris Buljina i Arman Beširević.

Izvor: Srpskainfo/ Bojan Božić/ Foto: Dejan Božić/RAS Srbija

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/rukomet/vucevic-stigao-u-banjaluku/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])