Rukometaši Borca poraženi od Olimpijakosa (Foto)

Objavljeno: 8. 9. 2019 u 09:02h

Rukometaši Borca nisu uspjeli da se plasiraju u 2. Kolo Kupa EHF pošto su poraženi sinoć u Banjaluci od Olimpijakosa 25:30.

”Crveno-plavi” su poraženi i u prvom susretu (20:31).

Pravo poluvrijeme proteklo je u izjednačenoj igri, a rezultat u ”Boriku” nakon 30 minuta glasio je 12:12. Gosti iz Atine su bolje otvorili drugi period, stekli 2-3 gola prednosti, ali je domaćin nošen podrškom sa tribina desetak minuta prije kraja anulirao zaostatak.

Borac je u ovaj okršaj ušao sa dosta mladih igrača što je mnogo iskusniji, ali i kvalitetniji Olimpijakos iskoristio i zabilježio novu pobjedu koja ga vodi u narednu rundu.

Najefikasniji kod pobjednika bio je Dimitrios Ciras sa 12 golova, a kod Borca se istakao Bojan Rađenović sa 6 golova.

Izvor: Nezavisne/ Goran Karać

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/rukomet/rukometasi-borca-porazeni-od-olimpijakosa-foto/||claudebot